Jachthavens Blauwestad heeft een nieuwe website gelanceerd: www.jachthavensblauwestad.nl

De nieuwe website komt in de plaats van de oude websites jachthavenmidwolda.nl en havenkwartierblauwestad.nl. Directe aanleiding voor het ontwikkelen van een nieuwe website was het toenemende aantal bezoekers dat de sites van de havens via de mobiele telefoon bezoekt. Deze bezoekers hebben behoefte aan een andere weergave van de website en andere functionaliteiten, zoals direct contact opnemen met de havenmeester of direct navigeren naar een van de camperplaatsen aan het Oldambtmeer. 

Ook biedt de nieuwe website meer plaats voor foto's en in de toekomst ook video's. Daarnaast zijn er veel 360 graden foto's van de jachthavens te zien, zodat de bezoeker virtueel door de jachthavens kan lopen.  

Omdat we steeds meer Duitse gasten in de jachthavens en op de camperplaatsen ontvangen zal  Jachthavensblauwestad.nl wordt zowel in het Nederlands als het Duits worden aangeboden.