Ook op het gebied van botenstalling en onderhoud van boten in de provincie Groningen bent u bij Jachthavens Blauwestad aan het juiste adres.Vlakbij de jachthaven in Midwolda hebben wij de beschikking over een grote schuur waar boten en trailers binnen gestald kunnen worden. Dat kan zowel in de winter als in de zomer. Over reparatie en onderhoud van uw boot kunnen wij u vrijblijvend adviseren. Wij werken samen met een aantal gespecialiseerde professionals waar we u mee in contact kunnen brengen.

Boten takelen

Het vaarseizoen duurt bij ons van begin april tot eind oktober. Daarna gaan de meeste boten het water uit. Moet uw boot eruit getakeld worden? Tot 1.500 kg doen wij dat met een kleine kraan of heftruck. Voor grote boten laten wij een kraan komen van een kraanbedrijf uit de omgeving. De data waarop we gaan takelen vermelden wij bij nieuws op deze website.

Stalling voor boten in Groningen

Jachthavens Blauwestad biedt overdekte stalling aan in een boerderij vlakbij de jachthaven in Midwolda. Vanwege het transport van en naar de stallingsplek kunnen wij alleen boten stallen die op een trailer liggen. Heeft u geen eigen trailer maar zoekt u wel een binnenstallingsplek voor uw boot? Dan kunt u bij onze collega Geert-Jan Molema van Reiderhaven in Beerta terecht.

Kosten botenstalling

Winterstalling duurt bij ons van 1 november tot 1 april. Zomerstalling loopt bij ons van 1 april tot 1 november. Voor beide periodes betaalt u bij ons hetzelfde tarief. De eventuele kosten van extra werkzaamheden zoals het uit het water takelen komen daar nog overheen. Een volledig overzicht van onze tarieven vindt u in de tabel hieronder.

Stalling boten

Tarief

Winterstalling boot overdekt per vierkante meter

€ 17,50

Zomerstalling boot overdekt per vierkante meter

€ 17,50

Zomerstalling trailer overdekt

€ 120,00

Takelen boot tot 1.500 kg

€ 50,00

Takelen boot boven 1.500 kg

Op aanvraag

Wilt u gebruik maken van onze winterstalling? Neem dan contact met ons op.

Klussen aan de boot

Om verzekeringstechnische redenen is het helaas niet toegestaan om in onze binnenstalling aan uw boot te klussen. Wilt u wel werkzaamheden aan de boot uitvoeren? Neem dan contact op met Bootonderhoud Blauwestad. Bij hen kunt u buiten- en binnenruimte huren om aan uw boot te werken. Ook kunnen zij werkzaamheden voor u uitvoeren.